Σελίδες

Δυνατότητες του blog(πρόγραμμα τηλεόρασης, πρωτοσέλιδα, καιρός, παιχνίδια)

Το ιστολόγιο μας προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες και να μην περιορίζεται μόνο σε αναρτήσεις. Ήδη υπήρχε το πρόγραμμα τηλεόρασης, ο καιρός Αθήνας, Θεσσαλονίκης και άλλων τεσσάρων μεγάλων πόλεων και τέλος, πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Σήμερα προστέθηκαν δύο δωρεάν παιχνίδια.



1) Μπορείτε αν επιθυμείτε να παίξετε ένα παιχνίδι τοξοβολίας. Διαλέξτε χώρα και nick-name και ξεκινήστε. Επιλέξτε ένα από τα δύο τουρνουά και ξεκινήστε. Παίξτε τέσσερις αγώνες και αν είστε στους δεκαπέντε καλύτερους συνεχίστε στο world cup.

2)Το αγαπημένο μας arkanoid σε μία αρκετά διαφορετική εκδοχή. Επιλέξτε απλή ή περιπετειώδη μορφή παιχνιδιού ανάλογα με τον χρόνο και τις δυνατότητές σας.

Τα παιχνίδια παρέχονται από το 1001 games.

Δεν υπάρχει ήχος που ίσως να μην σας αρέσει και να κάνει ενοχλητικό το ιστολόγιο στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο παιχνίδι μόλις ξεκινήσετε αν θέλετε μπορείτε να δυναμώσετε ή να χαμηλώσετε την ένταση. Σε αυτό το άρθρο αν επιθυμείτε αφήστε σχόλιο για να μας πείτε τις εντυπώσεις σας ή να προτείνετε νέα παιχνίδια που ίσως στο μέλλον προστεθούν.

Πρόγραμμα τηλεόρασης, πρωτοσέλιδα, καιρός και παιχνίδια κάτω δεξιά στο ιστολόγιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο με κόσμιο τρόπο για να μας πείτε πρόσθετα στοιχεία, την γνώμης κλπ.