Σελίδες

Χριστουγεννιάτικη τηλεόραση!


Κατ' αρχήν σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι για όλους διαφορετικά. Όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προβλήματα όμως αυτό μας κρατάει σπίτι οικογενειακά, με φίλους άρα όλο το πακέτο συμπληρώνει λίγη τηλεόραση!



Η οικονομική κρίση χτύπησε και όπως ήταν ούτως ή αλλιώς προβλεπόμενο δεν έχουν ξεχωριστές εκπομπές με μεγάλα ονόματα που προβάλλονται μία ή δύο φορές(Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά). Όμως την Κυριακή των Χριστουγέννων το dancing on ice θα κάνει παρέα στους φίλους των reality ή του πάγου. Πολλές εορταστικές επαναλήψεις θα υπάρξουν ενώ φέτος στον ant1 τα κινούμενα σχέδια έχουν την τιμητική τους. Την μέρα των Χριστουγέννων από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ότι ώρα και να ανοίξετε την οθόνη σας θα πέσετε πάνω σε κινούμενο σχέδιο εκτός αν...βρείτε διαφημίσεις! Προτείνω το Merry Madagascar!

Το mega με τα καθιερωμένα weeknds 4 movies θα υπάρχει και αυτό το χριστουγεννιάτικο Σ/Κ αλλά με ταινίες που μας βάζουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα. Όμως και καθημερινά στις 23:00 θα βρείτε μία ταινία που θα σας ταιριάζει. Τα Χριστούγεννα στις 18:00 θα παίξει και κάτι ωραίο αλλά επίκαιρο δεν το λες εντελώς. Ένα αφιέρωμα στη Shakira από το mega για τους τηλεθεατές. Εγώ προτείνω πάντως αύριο στις 14:50 "Κοίτα ποιος μιλάει τώρα" για πολύ γέλιο!

Καλά Χριστούγεννα και πάλι, εμείς επανερχόμαστε εδώ μαζί σας για περισσότερα τηλεοπτικά -και όχι μόνο- νέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο με κόσμιο τρόπο για να μας πείτε πρόσθετα στοιχεία, την γνώμης κλπ.