Σελίδες

Η Άση Μπήλιου μιλά...

Για το εβδομαδιαίο περιοδικό Τηλεκοντρόλ της εβδομάδας 24-30/12/2011 μιλά η γνωστή αστρολόγος. Απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με τα επαγγελματικά της, αλλά και για το μέλλον της χώρας μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.



Σχετικά με τα επαγγελματικά της είπε: "Είχα και εγώ τρίμηνο συμβόλαιο όπως και οι περισσότεροι στο σταθμό και η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα ζόρικο τρίμηνο. Ήταν ψυχοφθόρο κυρίως για όσους δουλεύουν στην εκπομπή γιατί είχα την ευθύνη τους. Εγώ ήμουν και στην Ελένη αν και εκεί ήταν τρίμηνο το συμβόλαιο μου. Από την άλλη νιώθω ότι και χωρίς τηλεόραση θα επιβιώσω. Έχω επιβιώσει και από πιο δύσκολα στη ζωή μου. Τελικά πήραμε το ΟΚ για να συνεχίσουμε". Σε ότι αφορά την αλλαγή ώρας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη είπε: "Της είπα ότι αν νιώθει ότι η ενότητα των ζωδίων δεν κολλάει στην εκπομπή δεν υπάρχει πρόβλημα. Όμως, ευτυχώς εκείνη δεν αποδέχτηκε κάτι τέτοιο".

Για τα ζώδια δήλωσε: "Η αστρολογία είναι ένας οδηγός που μπορεί να σε βοηθήσει στο καλό timing. Να ξέρεις πότε θα κάνεις κάτι και αν οι συνθήκες σε βοηθούν. Αν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να τις αφήσεις για αργότερα. Ο ταύρος κι ο σκορπιός είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια μέχρι το καλοκαίρι κι από κει κι έπειτα οι δίδυμοι κι οι τοξότες".

Και με αφορμή την οικονομική κρίση είπε: "Απ' το καλοκαίρι του 2013 θα καλυτερέψουν σιγά σιγά τα πράγματα. Σίγουρα το δεύτερο μισό της δεκαετίας δεν θα θυμίζει σε τίποτα το πρώτο. Το 2012 μέχρι την άνοιξη θα είναι η συνέχεια του '11. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι μέχρι τον Μάρτιο. Σταδιακά από το καλοκαίρι κι ύστερα, χωρίς να περιμένω κανένα θαύμα, θα δούμε σχετικά μια καλύτερη κατάσταση. Όμως την έξοδο του τούνελ δεν θα την δούμε πριν περάσουν δύο χρόνια".

Στο κλείσιμο της συνέντευξης μας είπε πώς παρακολουθεί μαθήματα αστρολογίας στο Λονδίνο, κάτι σαν σεμινάρια, και γράφει πυρετωδώς εργασίες. Πηγαίνει κάθε δεκαπέντε μέρες για μία ημέρα συνεχών μαθημάτων. Γιορτές θα κάνει σπίτι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο με κόσμιο τρόπο για να μας πείτε πρόσθετα στοιχεία, την γνώμης κλπ.